Vill du jobba med oss?

Vi söker

En Key Account Manager


och

en Helpdeskansvarig


 • Key Account Manager

  Efter framgångar med bekymmersfri IT behöver vi förstärka med ännu en företagssäljare.

  Vi ser dig som en nyckelspelare mellan sälj och konsultsidan som förstår hur sälj, kommunikation och teknik hänger samman.

  Därför är kravet på dig att ha minst tre års dokumenterad B2B-försäljning och tillgång till körkort och egen bil. Lika viktigt som kompetens är personliga egenskaper och eftersom nya uppgifter och situationer ständigt uppstår värdesätter vi en snabb förståelse, bra självförtroende och flexibilitet.

  Förutom att vara en ansvarsfull och ödmjuk person med stort engagemang måste du vara en bra lagspelare som ständigt vill utveckla dig själv och andra.

  För att skapa en jämställd arbetsplats så ser vi fram emot kvinnliga sökande.  Helpdeskansvarig

  Hög servicekänsla, tydlighet och engagemang för kunder. Det är egenskaper vi söker hos dig som ny ”sambandscentral” vid vår Helpdesk.

  Via e-post, chatt och telefon hjälper du våra kunder med IT-relaterade problem. Du är pedagogisk, hittar lösningar och får kunden att känna sig trygg med vår hjälp. Vid komplexa uppgifter koordinerar du ärendet till lämplig konsult, som slutför uppdraget. Du arbetar på en driftig och initiativrik avdelning och förväntas bidra till utvecklingen. Tekniken står i fokus i såväl hård- som mjukvara, där vi erbjuder flera tjänster som säkerhetskopiering och installationer.

  Vi är fler män än kvinnor på företaget, men vi strävar efter en jämställd arbetsplats. Utöver svenska och engelska är andra språkkunskaper av stort värde. Tidigare erfarenheter från serviceyrke, konsultation och telefonsupport är meriterande.

 • Kullander är en Apple Premium Reseller och Apple Premium Service Provider, som dessutom erbjuder några av branschens kunnigaste konsulter. Det innebär att vi idag har den högsta kunskapsnivån man kan erhålla och certifiera sig till kring Apples produkter och tjänster.

  Vägen hit har varit lång men vår framgång beror framförallt på kompetensen, inställningen och engagemanget hos våra medarbetare.

  Därför värderar och stödjer vi ständigt lärande på alla nivåer i företaget. För Kullander är detta det bästa sättet att garantera tillgången på högkvalificerade talanger, och för våra anställda är det en unik möjlighet att dra nytta av erfarenheterna från en aktör där Apple har över 30 år varit en del av vår vardag.

  Idag finns vi i Malmö på Fridhemstorget och täcker därifrån stora delar av södra Sverige, där merparten av våra uppdrag och kunder finns. Vi har en auktoriserad Appleverkstad, som 2016 fick utmärkelsen Premium Service Provider för sitt sällsynt goda arbete. Vi erbjuder tjänster i egen regi, på svensk adress, där kunderna kan erhålla bland annat backup och avancerad mail i molnet.

  Vi har en väl utbyggd skolsektion som hjälper skolor att införa och utveckla användningen av datorer och iPads i undervisningen. Vi utför analyser, vi driftar, dokumenterar, installerar och konfigurerar Mac i fristående nätverk eller blandade miljöer.


 • Certifieringar

  • Apple Premium Reseller
  • Auktoriserad service provider
  • Microsoft Partner
  • Cisco Partner
  • Jamf Golden Partner
  • AAA

Kontakta oss

Vi älskar kommunikation så tveka inte att höra av dig vad det än gäller

Öppna formuläret

Tack för att du hör av dig

Vi hör av oss så snart som bara möjligt

 • Email error

  Message error

 • Jens Kullander
  Grundare

 • Kontakta oss

  040-10 08 30
  kundtjanst@kullander.se
  Vi svarar vardagar mellan 09.00 och 17.00.

 • TeamViewer fjärrstyrning för enkel support


  Hämta TeamViewer

 • Butik

  Fridhemstorget 1
  217 53 Malmö

  Vardagar 10:00 - 18.00
  Lördag 11.00 - 15.00
  Söndag Stängt

 • Prenumerera på våra nyhetsbrev

  Nyheter och produkter

          

  Lösningar och tjänster