Engagerad personal och fantastisk lokal!

I vår butik hittar du Apples fulla sortiment samt en hel värld av tillbehör.

 • Vi tar hand om dig

  När du besöker vår butik möts du av professionell, välutbildad personal som gör sitt yttersta för att hitta bra helhetslösningar åt dig som kund.

  Som Apple Premium Reseller är vi självklart experter på Apples produkter, men nöjer oss inte med det.

  Butikspersonalen har en bred erfarenhetsgrund att stå på, med kompetens inom foto, video, illustration, musikproduktion och många andra områden. Vi jobbar aktivt med tillverkare för att hålla oss à jour med produktutvecklingen, känna till det senaste och veta vad som fungerar.

  Det tar inte slut med produkterna, utan du kan få hjälp med finansiering eller hyra direkt i butiken. Personalen är dessutom insatt i våra tjänster och kan ge dig vägledning kring vår hosting, molnbackup och mycket annat. Det är också de som tar hand om dig när dina enheter behöver lämnas in på service och kan även hjälpa till att boka en konsult som hjälper dig hemma.

  Allt sammantaget gör att du som butikskund kan känna dig trygg i de råd du får.


  Högt till tak

  Om du besökt oss har du säkert noterat rymden i lokalen. Med nära sju meter till tak vågar vi påstå att vi har landets rymligaste butik bland alla Apple Premium Resellers.

  För dig som inte är bekant med Malmös historia kan vi berätta att lokalen en gång rymde biograf Fontänen – invigd i september 1957 med bland andra Sickan Carlsson bland de inbjudna gästerna.

  Där du idag stiger in i butiken hängde ljustavlan med filmaffischer och bioprogram. Från Fridhemstorget gick man in i foajén, där vi idag har vår verkstad. När det var dags för föreställning öppnades de tunga dörrarna som skiljer butiken och serviceinlämningen åt.

 • Öppettider

  Vardagar

  10:00 - 18.00

  Lördag

  11.00 - 15.00

  Söndag

  Stängt


  Ordinarie öppettider gäller dag före röd dag. Följande dagar har vi dock stängt.

  Långfredag 19 april
  Annandag påsk 22 april
  Första maj 1 maj
  Kristi Himmelfärdsdag 30 maj
  Nationaldagen 6 juni
  Midsommarafton 21 juni
  Midsommardagen
  22 juni
  Alla Helgons dag 2 november
  Julafton 24 december
  Juldagen 25 december
  Annandag jul 26 december
  Nyårsafton 31 december
  Nyårsdagen 1 januari
  Årsinventering 2 januari
  Trettondag jul 6 januari

Ett brett utbud

Hos oss kan du även känna dig trygg med utbudet. Vi strävar alltid efter att bara ha det bästa och mest prisvärda på hyllorna, oavsett om det gäller ett iPhoneskal eller en ritbräda med inbyggd skärm. Det här är några av våra favoritmärken:
 • När olyckan är framme

  Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, telefonen åker i backen och kaffet hamnar i datorn. Då finns vår verkstad till hands, med service i världsklass – det är inte utan stolthet vi gärna berättar att vi förärats titeln Apple Premium Service Provider, ett bevis på att vi utfyller Apples hårda krav och mer därtill.

  Läs mer

 • Privatsupport med RUT-avdrag

  Behöver du hjälp med installation, eller att komma igång? Du vet väl om att det går att få hjälp av våra duktiga konsulter och göra RUT-avdrag när vi utför arbetet hemma hos dig?

  Läs mer

Kullander är en kontantfri butik sedan 1 januari 2015

Våra butikssäljare

 • Certifieringar

  • Apple Premium Reseller
  • Auktoriserad service provider
  • Microsoft Partner
  • Cisco Partner
  • Jamf Golden Partner
  • CodeTwo Reseller
  • Naviko Bronze Partner
  • AAA