fbpx

Säker företagsdator

Du har all kraft för att driva din verksamhet – har din IT det? 

Ditt företag nyanställer, era lokaler ligger på ett bra läge och nätverket breddas. Både fysiskt och digitalt. Du är proffs på ditt jobb och använder både datorn och mobilen som arbetsverktyg. Med ditt ledarskap kan dina anställda samarbeta på ett tryggt och effektivt sätt, mot samma mål. Hur filer delas och konton används i den digitala miljön spelar roll. Att jobba tryggt innebär inte att jobba snabbt, men det finns många sätt att kunna uppnå bådadera på Mac. Med säker hantering av företagsdatorer får anställda bästa möjliga förutsättningar. 

Det enda som blir mindre är tiden, en vanlig beskrivning från företag Kullander möter. Man tar höjd för nya kunduppdrag, eller besparingar, men inte en praktisk ”on- och off-boarding”. Då ökar risken för växtvärk. Varje kompromisslösning skjuter problem framåt, det kan handla om att välja ett simpelt lösenord istället för ett svårt och krångligt. Effektivt, eftersom det går snabbt att skriva in, men säkerheten påverkas och det kan få långvariga konsekvenser.  

Se över hur era företagsdatorer hanteras och ta ställning till följande innan nästa anställning eller uppdrag:

Hur går rutinerna och budgetering för inköp av IT och installation av verktygsprogram? 

Vilken utbildning får medarbetarna i hantering av lösenord och personuppgifter? 

Vad händer när någon börjar eller slutar och dator och mobil ska anpassas till nästa?  

Många har varit med om att behöva jaga en tidigare anställd för att en iPhone är låst med ett Apple-ID och lagt timmar på att göra anmälan av en trasig eller stulen dator. Det är för mycket administration att lägga på en anställd som har annan befattning. 

Säker företagsdator från 299 kr / månad

Kullander är IT-partner till flera bolag som växer snabbt, vi vet vilka utmaningar du står inför. Framför allt när det kommer till kunskap om säker hantering av Mac som företagsdatorer och iPhone. I syfte att öka både din och dina medarbetares trygghet, så att de kan jobba effektivt. 

Vad ingår?

Ingår:

Tillval:

Enhetshantering

Enhetshantering från Addigy som möjliggör Zero Touch
Deployment.

M365 Business Premium

Produktivitetsprogramvara från Microsoft med bland andra Teams, Outlook, Word, Excel och Powerpoint.

Fri Support

Tillgång till förstklassig support med Kullanders Helpdesk.

Backup

Säkerhetskopiering i molnet.

Finansiering

Finansiera er hårdvara med oss och få en helhetslösning. Avtalet gäller 36 eller 48 månader. Med vår finansiering ingår även försäkring och skadereglering för att du ska känna dig trygg och säker om olyckan är framme.

Jag är intresserad av en säker företagsdator

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hidden

Vill du veta mer? Prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive