Tjänster

Vad innebär arbetsplats som tjänst? Läs mer här

Installation & Design

Vi bygger och designar de plattformar som inventerar, förbereder och konfigurerar iOS & macOS enheter i er verksamhet. Vi har många års erfarenhet av att skapa anpassad klientdesign med Zero Touch Deployment/Enrollment*. Detta ger enkel (och säker) utrullning direkt till slutanvändaren, även i större verksamheter. Vår lösning har en inbyggd level 1 support funktion (app), för att minska trycket på helpdesk, och ge slutanvändaren en extra trygghet oavsett när eller var supportbehov uppstår. 

För organisationer som söker en möjlighet att lansera en Fritt Val policy (employees choice)** kan vi vara den partner man söker.  Enkelt uttryckt kan man säga att vi etablerar en plattform för Apple macOS/iPadOS/iOS – motsvarighet till Microsofts System Center Configuration Manager (SCCM), Intune för Windows eller stöd för uppsatt Conditional Access. Saknas Applekompetens internt kan vi agera helpdesk för de användare i verksamheten som valt Apples produkter som sitt arbetsverktyg.

*Zero Touch Enrollment

Zero-touch enrollment är ett sätt att förenkla för företag att “rulla ut” (enroll) hanterade och förkonfigurerade datorer, mobiltelefoner och surfplattor i organisationen.

Zero-touch kan uppnås bl.a. genom en kombination av Apples DEP samt ett MDM/EMM-verktyg (Mobile Device Management/Enterprise Mobility Management). Med dessa tillsammans skapas möjligheter för att enheten med det aktuella företagets nödvändiga appar, inställningar och säkerhetsföreskrifter förinstallerade. Allt är på plats när medarbetaren startar sin enhet och loggar in med sitt företagskonto, vilket förkortar startsträckan att komma igång. 

**Fritt Val, employees choice

Nya talanger föredrar arbetsverktyg de kan och uppskattar. I ett led att försöka öka urval vid rekrytering och kunna attrahera rätt arbetskraft för rätt uppgift, erbjuder allt fler företag Fritt Val (fr. engelskans employees choice) i valet av digitalt arbetsverktyg. Man låter helt enkelt användaren själv välja dator och telefon 

Företagets digitala arbetsmiljö är viktig som konkurrensmedel. När gränserna mellan arbete och privatliv suddas ut förväntar sig allt fler medarbetare att de ska kunna använda samma digitala verktyg hemma som på jobbet, eller de verktyg de är vana vid, för att känna trygghet och effektivitet i arbetsuppgiften. 

Fr.o.m 2015 lät IBM sina anställda själva välja arbetsverktyg. Effekterna av denna möjlighet har varit omtalad då snart hälften valt en dator från Apple. Läs mer om deras erfarenheter här.

Kontakta någon av våra säljare för mer information

Jens Kullander

VD/Key Account Manager

040-6280837
jens@kullander.se

Glenn Jönhill

Försäljningsansvarig/KAM

040-6280834
glenn.jonhill@kullander.se

Heiko Witte

Major Account Manager

040-6280842
heiko.witte@kullander.se

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla till
kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider