Årets julgåva och en liten nyhet om oss

Varje år vid denna tid blir vi uppvaktade av en mängd olika initiativ som verkar för att de som behöver får det bättre. I år röstade de anställda fram Barncancerfonden, varför hela vårt samlade bidrag går till dem.

Fr.o.m den 1/1 2022 kliver Kullander in i ny skepnad. Vi kommer under andra halvan av 2022 att fortsätta erbjuda våra tjänster även i Stockholm, Göteborg och delar av Norrland, men nu även med lokal förankring. Knappt 30 anställda blir ca 170 när vi blir en del av Nordic IT services AB. Bolagen som ingår i den nya koncernen kommer i allt väsentligt fortsätta sina respektive verksamheter såsom de bedrivs idag under befintliga bolagsnamn och med starkt fokus på decentraliserat beslutsfattande och entreprenörskap i allt vi gör, med möjlighet att dra nytta av att tillhöra en större sammanhängande plattform samt utveckla best practice inom en mängd olika områden. Gruppens DNA ska vara decentraliserat ledarskap och lokalt affärsmannaskap. Bolagen i gruppen har som ambition att vara en ledande IT-leverantör i sina respektive regioner och har en tyngdpunkt mot regionala kunder i SMB-segmentet. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare som ger våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter att fortsätta växa.

Vårt miljöengagemang

Sedan ett antal år tillbaka har vi varje helår valt att stödja ett klimatinitiativ som heter Go Climate Neutral. I takt med att i samhälle och näringsliv ser omställningen till fossilfritt och minskad klimatpåverkan i vardagen som en självklarhet, har vi valt att istället bidra per månad/per anställd, och på så sätt också utöka vårt åtagande.

Vill du veta mer?

Besök gärna Go Climate Neutral’s hemsida och se hur du kan bidra till att rädda klimatet. Kolla gärna in Electricity Map för en överblick i realtid över koldioxidutsläpp per region/land.