Telavox - smart telefoni, växel och chatt

 • Enklare vardag med licenser

  I Telavox Flow är alla abonnemang ersatta med licneser, som inte är knutna till någon specifik person, utan kan flyttas runt hur ni vill inom företaget. Fördelen är att du då aldrig behöver säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administrationen sköter du enkelt själv, via webben.


 • App, app, app

  I Telavox appar kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

 • Bli lätt att nå med Flow Widget

  En del kunder föredrar att ringa, andra väljer att chatta eller mejla. Med Flow Widget visar du tydligt upp ditt företags alla kontaktuppgifter på er hemsida. Du kan välja vilket eller vilka nummer som ska visas, om du vill visa kötid, lägga till mejladress, vilka som ska svara i livechatten, öppettider och till och med ändra färgen på widgeten så att den får samma känsla som ditt företag.

  Eftersom vi på Kullander själva använder Telavox hittar du naturligtvis vår Flow Widget nere i högra hörnet på vår sajt.

Surfa och prata fritt i EU och Norden.

Med Flow kan du jobba var du vill, när du vill. Varför inte spåna fram nästa stora grej på en skybar i Paris, eller ta telefonmötet med kollegorna hemma i Sverige från en mysig kaffebar i Barcelona? Byt till Flow idag, så inkluderar vi roaming i EU och Norden i våra mobillicenser och surfpaket. Flow gör det enkelt och roligt att jobba, alltid.

 • EN KONTAKT

  Hos Telavox har alla kunder en egen Advisor. Det är en fast kontaktperson som hjälper dig med allt från teknisk implementering och frågor om fakturering till löpande support.

 • KOLL PÅ DITT FÖRETAGS BEHOV

  Din Advisor har full koll på just ditt företags behov och lösning från Telavox, så att du och dina kollegor har det som passar ert företag allra bäst, alltid.

 • SMARTARE KOMMUNIKATION

  Flow har allt du behöver för att enkelt kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor. Fråga din Advisor om nya features och om tips för att bli ännu effektivare.

Skandinavisk lösning

Flow är en skandinavisk lösning. Det betyder att du och dina skandinaviska kollegor kan använda samma plattform när ni kommunicerar och samarbetar. Ring till varandra kostnadsfritt, chatta, koppla samtal och använd en gemensam växellösning oavsett om ni sitter i Sverige, Danmark eller Norge.


Justerbar växel

Med en växel slipper dina kunder onödig kötid och får ett professionellt bemötande genom att de direkt hamnar i rätt kö. Vi gör avancerade växellösningar enkla. Så enkla att du kan bygga och administrera din växel själv. Med vår egen utvecklingsavdelning har vi möjlighet att integrera affärssystem och skräddarsy lösningar efter ditt företags behov. Vi kan till och med svara på alla dina samtal om du inte har tid.

Fler funktioner väntar på dig

Telavox Flow bjuder på ännu fler funktioner, som gemensamma röstbrevlådor med mail och sms-avisering, talsvar, telefonkonferens, utländska nummer, profiler som styr tillgänglighet och nummervisning, fullständig statistik över samtal och väntetider, för att nämna några.

Vi berättar gärna mer och bjuder på en demonstration om du kontaktar ansvarig säljare.

 • Certifieringar

  • Apple Premium Reseller
  • Auktoriserad service provider
  • Microsoft Partner
  • Cisco Partner
  • Jamf Golden Partner
  • AAA