Nya möten, nya samarbetsmöjlighteter

 • Cisco Spark - kollaboration i fickan

  Var du befinner dig har aldrig varit mindre viktigt. Med Cisco Spark är du alltid tillgänglig för ett samtal, en snabb fråga eller ett möte med kollegor eller kunder.

  Genom att kombinera funktioner för möten, meddelanden, samtal, fildelning och white board ger Cisco Spark organisationer möjlighet att samarbeta över gränser, allt i en enkel och intuitiv app – eller för den delen i webbläsaren.

  Digitala arbetsplatser

  Skapa team, projekt och jobba med säkra, digitala arbetsplatser. Allt du behöver för effektivt samarbete finns tillgängligt i varje plats. Sökbart och nåbart från alla dina enheter.

  Digitala mötesrum

  Du startar snabbt och lätt videmöten i HD för att enkelt dela ditt arbete med andra. Kopplingen till Cisco WebEx ger dig möjlighet att schemalägga och bjuda in deltagare.

  Snabbmeddelanden

  Skicka meddelande, dela filer, skisser och få jobbet gjort även när du är på resande fot. Kraftfulla sökverktyg låter dig snabt hitta rätt i konversationerna, vare sig det är mellan dig och enskilda kollegor eller i gruppsamtal. Viktiga inlägg och filer flaggar du för ännu snabbare åtkomst.

  Telefon- och videokonferenser

  När textmeddelanden inte är tillräckliga ringer du snabbt och lätt upp kollegor och kunder direkt från Spark. Måste du röra på dig kan du enkelt flytta över samtalet till telefon eller surfplatta.

  Tack vare Apple CallKit kan alla med iOS10, eller nyare, utnyttja video- och samtalsfunktionerna i Spark som vilket vanligt telefonsamtal som helst. Du kan besvara Spark-samtal från den låsta skärmen och till och med välja att ringa via Spark från Telefon-appen.

  Digital Whiteboard

  Skissa och rita på datorn, telefonen, iPaden, eller på en ansluten Cisco Spark Board. Alla medlemmar i ett team kan rita tillsammans, samtidigt, vare sig de är i samma rum eller på skilda kontinenter.

  Organisera filer

  Posta dokument, bilder, filer och filmer till dina konversationer. Allt sparas automatiskt till dina digitala arbetsplatser, lätt åtkomligt, säkert och sökbart.

  Integrationer

  Utöka smidigt och enkelt Cisco Sparks funktioner med integrationer. Med dem kan du få meddelanden så snart nya filer laddats upp på DropBox, eller en uppgift har slutförts i Asana. Botar kan även hjälpa dig att organisera och hämta information från källor utanför Cisco Spark.

  Säkerhet

  Allt du gör i Cisco Spark är omgärdat av rigorös säkerhet. Alla filer, meddelanden, etc, krypteras innan det lämnar din dator och avkrypteras först när det når fram till mottagaren. Dessutom är själva anslutningen mellan klienter och servrar krypterad. • Cisco Spark Board – ta videokonferenser till ny nivå

  Cisco Spark Board är allt-i-ett-lösningen med whiteboard, presentationsskärm och videokonferenssystem. Se det som en förlängning av Cisco Spark-appen.

  Inga krångliga installationsprocedurer krävs för att ansluta. Så snart du befinner dig i samma rum som en Cisco Spark Board känner appen på telefon eller iPad av dess närvaro och kopplar automatiskt upp sig. Sedan kan du skapa ett möte och bjuda in deltagare. De som inte kan närvara på plats deltar smidigt via appen, med såväl ljud som bild.

  Det är dessutom möjligt att koppla upp sig på fler enheter samtidigt, exempelvis för att se andra deltagares videoström eller delade bildskärmar på datorn och samtidigt använda den gemensamma whiteboarden på iPaden.

  Allt du jobbar med på en Cisco Spark Board sparas automatiskt i ditt mötesrum, så när du sätter dig vid datorn igen har du allt åtkomligt. • Upplev Spark Board - boka en demo

  Vill du själv uppleva hur Spark Board fungerar innan du bestämmer dig? Då är du välkommen att boka en demonstration hos oss.

  Eftersom vi själva använder Spark Board i verksamheten kan vi vara ganska flexibla med tider.

  Kontakta våra säljare, eller kundtjänst för att höra mer om möjligheterna och få en offert.

 • Certifieringar

  • Apple Premium Reseller
  • Auktoriserad service provider
  • Microsoft Partner
  • Cisco Partner
  • Jamf Golden Partner
  • AAA