fbpx

Möbler som främjar inlärningen

och säker förvaring av datorer och iPad.

Möbler som stödjer och främjar inlärning

Flexibla bord som enkelt, tyst och snabbt kan flyttas för att skapa den miljö lärandet kräver i varje stund står högt upp på många pedagogers önskelista.
Med superflexibla Zioxi T41 bord och tillhörande stolar får ni ett dynamiskt klassrum.

Borden kan placeras sex stycken i en cirkel, eller på något annat sätt för att passa i stunden; enskilt två och två, i vågor osv. När man vill kan de fällas ihop och flyttas undan för att skapa en öppen yta i klassrummet för lekar, rörelse och andra aktiviteter.

Hjulen och den gedigna konstruktionen gör att borden kan flyttas runt i klassrummet tyst och bekvämt.

Finns i fem olika höjder: 53 cm, 59 cm, 64 cm, 72 cm och 76 cm.

Datorvagn med säker förvaring och laddning

Det är här skolans bärbara datorer återhämtar sig efter en hård dags lärande. Vagnen/skåpet ger laddning och säker förvaring för ett stort antal datorer gömda i vad som ser ut som en vanligt skåp. Den mjukstartande strömhanteringsmodulen förhindrar el-problem då samtliga datorer ska laddas samtidigt. Vagnens handtag är mjukt utskurna för att den ska vara enkel att förflytta. Dörrarna är självklart låsbara och hjulen går att spärra. Dörrarna kan öppnas hela 270 grader för enkel åtkomst. Skåpen saknar hjul och har en rektangulär toppskiva utan handtag.

Den gedigna konstruktionen bidrar till att vagnen kan flyttas runt på skolan tyst och bekvämt.

Både vagnar och skåp har låsbara dörrar. Som tillval finns kodlås.

Zioxi skåp och vagnar har snabbt blivit vår bästsäljande lösning för laddning och förvaring av iPad och datorer, samtidigt som de är både lärarnas och ekonomernas absoluta favorit.

iPadvagn med säker förvaring och laddning

Vagnarna är diskreta, kompakta och estetiskt utformade och kan på så vis integreras smidigt i skolmiljön. De erbjuder ett kostnadseffektivt, säkert och bekvämt sätt att förvara, ladda (och som tillval också synkronisera) surfplattor och datorer på. Välj mellan vagn (med hjul) eller skåp (utan hjul).

Den gedigna konstruktionen bidrar till att vagnen kan flyttas runt på skolan tyst och bekvämt.

Vagnar och skåp finns i två storlekar med plats för antingen 16 eller 32 plattor.

Välj vagn eller skåp med korgar för att enkelt kunna bära med dig ett mindre eller större antal plattor. Ett litet barn kan bära en korg, du själv antagligen fyra.

Både vagnar och skåp har låsbara dörrar. Som tillval finns kodlås.

Förvaring för elevernas personliga utrustning

Hur förvarar eleverna sina personliga plattor och datorer när de inte används, till exempel när eleverna har idrott eller äter lunch? Med låsbara skåp löser man det enkelt, så att eleverna inte behöver bära med sig utrustningen var de än befinner sig.

Självklart är skåpen försedda med laddningsmöjligheter, så iPad eller dator är redo för nästa lektion när de hämtas igen. Välj små skåp för 8 st eller större för upp till 48 st telefoner, plattor eller datorer.

Låses antingen med nyckel eller kod.

Eller prata med någon av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive