Tjänster

Ladda ner guide om hur du skapar en säker IT-Miljö utanför kontoret här

Finansiering

Finansiering

Merparten av våra kunder söker ett budgeterat ägande på sin IT. En enkel mätmetod för detta är en månadskostnad/användare. Adderar jag en användare ökar kostnaden, och tvärtom. För större verksamheter eller organisationer är det ofta en nödvändighet att erhålla finansiering, för att inte behöva betala 100 eller t.o.m 1000 enheter dag 1. Då ligger man ute med ett bundet kapital när livslängden på samma enheter är 36 mån eller ännu längre. Men även mindre företag väljer att äga sin utrustning genom att finansiera eftersom den bl.a. är försäkrad. Finansiering via leasing eller hyra står idag för ca 70-75% av allt vi säljer.

Försäkring

När en skada uppstår på finansierad utrustning täcker försäkringen reparation eller utbyte till en låg självrisk (normalt 1.000:- inkl moms). Detta gäller även stöld (samma självrisk). Apples produkter lönar sig att försäkra, då 2:a handsvärdet är högt. Genom att äga en Appleprodukt med försäkring säkerställer du också att 2:a handsvärdet bibehållits den dag det är dags att byta. Eftersom merparten av våra leveranser idag sker med finansierad utrustning vet vi också att vi kan sänka månadskostnaden på kundens nya enheter när vi har möjlighet att räkna av värdet på den gamla. Försäkringen täcker fullärde på din enhet i 36 månader, tillsammans med den låga självrisken, skiljer sig detta avsevärt från den vanliga företagsförsäkringen.

Skadereglering

När en skada uppstår är det ofta bråttom. Den händer när du minst vill, eller anar. Stölder är ännu värre, då är din iPhone, iPad eller dator borta. Vi sköter skaderegleringen med försäkringsbolaget. Vi kan av erfarenhet göra en snabb bedömning om skadans omfattning och ofta förbereda reparation i vår egen verkstad. Eller plocka ut en ny enhet från vårt eget lager ifall din enhet inte går att reparera. Om det bolag du arbetar på använder något av våra DEP och MDM-program tillsammans med vår backuptjänst kommer den nya datorn byggas upp med rätt förutsättningar, innehåll och inställningar, direkt första gången den startas.

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla
Kullander kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider