fbpx

Våra tjänster

Enhetshantering

Optimal on- eller off-boarding med central hantering, konfigurering och överblick av din verksamhets IT-hårdvara. Enhetshantering går ofta hand i hand med IT-arbetsplats som tjänst.

Molntjänster

Marknadsledande cloudtjänster som Microsoft 365 och Azure, skalbara i prestanda och volym för både stora och små verksamhetsbehov.

Infrastruktur

Nätverket är hjärtat i verksamheten, en förutsättning för hur era kontor skall kommunicera internt och externt. Här får du infrastruktur med nätverk och brandväggar från Cisco Meraki.

Integration

Hur får du verksamhetens olika affärsstöd att tala med varandra? Genom att välja rätt plattform och API-stöd för enkel men kraftfull inloggning, efterhand som din verksamhet växer.

Säkerhet

En verksamhets IT är utsatt för ständiga angrepp, 99,9% stoppas dagligen men hoten ökar. Vi hjälper dig och din personal att skapa medvetenhet i kombination med bästa tänkbara skydd mot skadlig kod.

Support

När du är avtalskund får du tillgång till vår service och helpdesk med direktnummer för frågor och lösningar (i flera nivåer). Du får också en självserviceportal med app.

Finansiering

Via finansiering hyr du din utrustning till en månadskostnad. Den är försäkrad mot oavsiktlig skada under hela avtalsperioden. Hårdvara från Apple har ett högt andrahandsvärde, det lönar sig att hålla maskinparken i gott skick. Efter avtal om 24, 36 eller 48 månader kan du byta in din dator, iPad eller iPhone mot en ny. Då får du en bättre månadskostnad vid nästa upplägg.

Eller prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive