fbpx

Vill du jobba hos oss?

Skolor med elever som blir sedda, har kul och förbereds inför livet – utan tekniska begränsningar. Företag som byggs av medarbetarna, där arbetsverktygen inte får bli käppar i hjulen utan ger förutsättning för ohämmat skapande. Det strävar Kullander efter. Vi vet att det går, genom att bidra med rätt kunskap.

Apple är världens starkaste varumärke. Vår uppfattning är att de tagit sig till toppen med en tydlig vision. I deras fall genom mål att kunna leverera olika enheter som verktyg för att förenkla vardagen åt alla. Kullander bildades samma år som Apple, 1976, gemensamt har vi lika många år bakom oss att dra lärdom av. Fler jämförelser gör vi inte men deras produkter har vi sålt, kombinerat och använt i över 30 år. Vi beundrar också Apples miljöarbete och försöker efterlikna det med våra mått mätt.

Kullander har flera ben; konsultverksamhet, försäljning, serviceavdelning och showroom. Vissa utgår från något av våra två kontor i Malmö, andra önskar jobba på distans. Vi förespråkar fritt val av plattform. Alla medarbetare utbildas internt genom Apple och andra samarbetspartners som Microsoft, Jamf och Cisco. Viktiga investeringar för oss och våra anställda, liksom att erbjuda friskvårdsbidrag och pensionsgrundande lön med kollektivavtal. Våra kunder kräver att vi är kompetenta och det gör du också.

Oavsett om det gäller företag eller skolor kan du hjälpa våra kunder att jobba säkert, med trygghet som vital del, för att kunna utföra sina arbeten på bästa sätt. Vår nyfikenhet eldar på oss att hela tiden be om att få veta mer om våra kunder så att de får vad de behöver till bästa möjliga prissättning. Vi upptäcker behoven och hur de uppfylls, kunderna fattar besluten. Därefter finns vi nära till hands, ofta i avtal.

Vi vill ha kontakt med dig som delar dessa värdegrunder, välkommen att skicka en spontanansökan till oss.

Välkommen att skicka in din spontanansökan till oss.