fbpx

Jamf Pro

Din produktivitet – maximerad.

Jamf Pro är ett verktyg för enhetshantering som säkerställer att dina medarbetare kan fokusera helt på sina arbetsuppgifter och det de är bäst på. Det fungerar utan att påverka den användarvänlighet vi förknippar med Apples system, samtidigt som det underlättar för din IT-avdelning.

Jamf håller jämna steg med Apple, när nya operativsystem och mjukvara släpps kan du räkna med att det fungerar samma dag. Du och dina medarbetare har alltså omedelbar tillgång till alla nya funktioner som kommer med uppdaterat system.

Sex punkter som säkerställer att din IT-avdelning och dina användare jobbar ännu bättre med Apple.

Driftsättning (Deployment)

Dina anställda och nya medarbetare kommer igång på nolltid. Låt dem välja mellan Mac, iPad, iPhone och Apple TV-enheter som redan är förberedda och kan anpassas på individnivå.

Enhetshantering (Device Management)

Ladda dina Apple-enheter med företagets profiler, policyer och script så att de enkelt integreras i din verksamhet. Du slipper felsökning och frågor till IT-avdelningen genom en s k Smart Groups-teknologi, som kan upptäcka handhavandefel automatiskt.

App-hantering (App Management)

Du kan förenkla att handla appar genom volymköp och managering. Jamf Pro integreras med Apple Business Manager och Apple School Manager, vilket gör att du kan tilldela appar till enskilda användare och enheter utan krav på Apple ID. Managera appar från App Store, B2B App Store eller de som är skapade av ditt företag. Du kan också komma åt och flytta applicenser från en användare eller enhet till en annan.

Inventering (Inventory)

För att inte missa en uppdatering eller garanti finns s k Dynamic Smart Groups som upptäcker och skickar notis om detta i tid, innan de löper ut. Överblicka användar-, hårdvaru-, mjukvaru- och säkerhetsdata samt samla in rapporter i syfte att hjälpa och underlätta för dig och dina användare.

Självserviceportal (Self Service)

I en Självserviceportal får dina anställda en egen butik dygnet runt för verifierade appar, företagsresurser och genvägar till FAQ och felsökning på egen hand samt återställning av lösenord. På detta sätt slipper du vanliga IT-frågor som de anställda kan lösa själva.

Säkerhet (Security)

Addera ett lager av säkerhet till dina Apple-enheter med inbyggda funktioner som hanterar inställningar, stänger ute misstänkta program och skadlig kod utan att det påverkar funktionalitet eller handlingsutrymme av enheten. Du kan kombinera Jamf Pro med Jamf Protect för omfattande skydd av din Mac-dator.  

Eller prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive