fbpx

Jamf Protect

Unikt skydd för din Mac

Apples popularitet växer hos företag på Enterprisenivå när allt fler medarbetare vill använda Mac. Fram till nu har de flesta säkerhetslösningar inte skapats med Mac i åtanke. De må skydda Windows-enheter men har inte varit kompatibla med arkitekturen i en Mac-dator, vilket lämnat dem sårbara.

Jamf Protect har utvecklats specifikt för macOS. Det tillför en komplett säkerhetslösning som håller sig uppdaterad och skannar av hot, utan att påverka användarvänlighet på enheten.

Med detta verktyg kan IT-avdelningen tryggt rekommendera och leverera Mac till alla medarbetare – som kan utföra sina uppgifter på ett säkert och effektivt sätt.

Jamf Protect är byggt för att skydda din Mac.

Upptäck hot riktade mot Mac

Skydda din Mac från nya och komplicerade IT-attacker. Jamf Protect möjliggör full insyn i en enhet även om den är offline eller på distans. Genom maskininlärning av normal aktivitet i macOS kommer du att bli varnad vid misstänkta hot från appar, script eller användare utan fördröjning.

Agera förebyggande mot malware

Med en övergripande förståelse i hur malware verkar kommer Jamf Pro att förhindra en skadlig programvara från att köras på din Mac och sätter denna i karantän så att du kan ta ställning senare. Lås oönskad mjukvara genom att låta Jamf Protect begränsa programmets inflytande i datorn.

Skynda på incidentrapporter

Genom ett inarbetat mönster i hur du använder din Mac och dess aktivitet är det enkelt att identifiera avvikelser. Kombinationen Jamf Pro och Jamf Connect gör att du kan isolera misstänkt drabbade enheter eller användare, radera oönskade filer och återställa säkerhetsinställningarna så att enheterna kan återgå till sitt normala utförande. Allt detta kan dessutom automatiseras.

Överblicka enheter och säkerhetskrav

Du kan låta Jamf Protect samla in data från alla Mac-enheter för att garantera att de upprätthåller säkerhetskraven. Ställ dem mot vanliga riktmärken som Center for the Internet Security för att hålla dig uppdaterad.

Uppfyll användarnas förväntningar

Behåll användarupplevelsen och värna om dina anställdas integritet, precis som de förväntar sig av sina Apple-enheter. Jamf Protect är utformat för att integreras med Mac utan att påverka enhetens funktionalitet eller användandet.

Support vid släppdatum

En leverantörs systemkrav för säkerhetsprogram ska inte vara anledningen till att du avvaktar med att uppgradera till senaste operativsystemet. Jamf Protect stöder OS-uppdateringarna från dagen de släpps, så att du tryggt kan använda den senaste versionen av macOS och dess säkerhetsförbättringar.

Eller prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive