Vi är ett IT-företag med lång erfarenhet

Efter över 30 år i branschen kan vi Apple ut i fingerspetsarna

Södra Sveriges främsta
Apple-experter

Kullander är en Apple Premium Reseller och Auktoriserad Service Provider.

Vi har branschens kunnigaste konsulter med högsta kunskapsnivå och certifiering kring Apples produkter och tjänster.

I över 30 år har Apple varit en del av vår vardag.

Till en början präglades vi av Apples produkter. En del årtal sticker ut; macOS X (2001), iPod (2001), iTunes Music Store (2003), IntelMac (2006), iPhone (2007) och iPad (2010).

Parallellt har uppdragen vuxit. Våra kunder har anförtrott oss ett bredare engagemang i deras IT-vardag. Och vi har kompletterat vårt utbud med till exempel Office 365 (Microsoft), Meraki infrastruktur/nätverk (Cisco) och Jamf PRO (Apple Management).

Vi finns i Malmö, på Fridhemstorget, med showroom/verkstad och i Västra Hamnen (konsultkontor). Merparten av våra uppdrag och kunder finns främst i södra halvan av Sverige. Vår auktoriserade verkstad, som 2016 fick utmärkelsen Premium Service Provider för sitt långvariga och felfria arbete, hanterar underhåll och reparationer.

“Bekymmersfri IT” kallar vi vårt paket med utvalda och marknadsledande tredjepartstjänster, där kunden kan erhålla en förkonfigurerad iPhone, iPad och/eller Mac anpassad efter sin yrkesroll i bolaget.

Vår väl utbyggda skolsektion hjälper skolor att införa och utveckla användningen av datorer och iPad i undervisningen, med bibehållen kontroll över pedagogik och vardagsrutiner.

Besök vårt showroom för personlig rådgivning, eller låt oss komma till ditt företag eller din skola och berätta vad mer vi kan erbjuda. Vi besöker er gärna och efter noggrann analys presenterar hur er IT-miljö kan förbättras.

Företagsidé

Säker och stabil IT-miljö kräver en kombination av åtgärder.

Efter många års erfarenhet och utvärdering konstaterar vi att mest uppskattat bland våra kunder är att hyra sin IT (försäkring ingår). Då kan vi följa upp funktionerna och se till att enheterna uppgraderas. Behöver de repareras prioriteras de i vår verkstad. Filmen berättar hur det fungerar. 

 

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla till
kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider