fbpx

Din IT-partner med lång erfarenhet

Med över 30 år i branschen kan vi Apple ut i fingerspetsarna

Sveriges främsta Apple-experter?

Kullander är en Apple Premium Reseller och ingår i Apple Consultants Network.
Vi har branschens kunnigaste konsulter med högsta certifieringar kring Apples produkter och tjänster.

I över 30 år har Apple varit en del av vår vardag, Kullander fungerar som ditt företags externa IT-avdelning med fokus på avtalstjänster.

Till en början präglades vi av Apples produkter. En del årtal sticker ut; macOS X (2001), iPod (2001), iTunes Music Store (2003), IntelMac (2006), iPhone (2007) och iPad (2010).

Parallellt har uppdragen vuxit. Du som kund har anförtrott oss bredare engagemang i din IT-vardag och vi har kompletterat vårt erbjudande med till exempel Office 365 (Microsoft)Meraki infrastruktur/nätverk (Cisco) och Jamf PRO (Apple Management).

Vi finns i Malmö, på Fridhemstorget, med showroom och på Limhamn (konsultkontor).

“Bekymmersfri IT” kallas det paket med utvalda och marknadsledande tredjepartstjänster, där du kan erhålla en konfigurerad iPhone, iPad och/eller Mac anpassad efter yrkesrollerna i ditt bolag. Apple-enheterna finansieras genom hyravtal till företag, där allriskförsäkring ingår med låg självrisk.

Vi har ett team specialiserat för skolor som hjälper att införa och använda datorer och iPad som digitala verktyg i undervisningen, med bibehållen kontroll över pedagogik och vardagsrutiner.

Besök vårt showroom för personlig rådgivning, eller låt oss komma till ditt företag eller din skola och berätta mer.

Vi är en del av Aderian Group

Kullander är en del av Aderian Group som erbjuder ett komplett utbud av säkra och hållbara IT-tjänster som adderar värde och konkurrenskraft till ditt företag. Med lång erfarenhet och hög geografisk närvaro finns vi alltid nära till hands.

Aderian Group består av lokalt ledande bolag med egna starka varumärken och kompetensområden men som inom Aderian kan hitta synergier, samarbeten och addera tjänster för de kunder som behöver det. Tillsammans kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering. Läs mer om Aderian, www.aderian.se