Vi är ett IT-företag med lång erfarenhet

Efter över 30 år i branschen kan vi Apple ut i fingerspetsarna

Sveriges främsta
Apple-experter?

Kullander är en Apple Premium Reseller och Auktoriserad Service Provider.

Vi har branschens kunnigaste konsulter med högsta kunskapsnivå och certifiering kring Apples produkter och tjänster.

I över 30 år har Apple varit en del av vår vardag, Kullander fungerar som ditt företags externa IT-avdelning med fokus på avtalstjänster.

Till en början präglades vi av Apples produkter. En del årtal sticker ut; macOS X (2001), iPod (2001), iTunes Music Store (2003), IntelMac (2006), iPhone (2007) och iPad (2010).

Parallellt har uppdragen vuxit. Våra kunder har anförtrott oss bredare engagemang i deras IT-vardag. Vi har kompletterat vårt utbud med till exempel Office 365 (Microsoft), Meraki infrastruktur/nätverk (Cisco) och Jamf PRO (Apple Management).

Vi finns i Malmö, på Fridhemstorget, med showroom/verkstad och i Västra Hamnen (konsultkontor). Vi har kunder över hela Sverige. Vår auktoriserade Apple-verkstad, som 2016 fick utmärkelsen Premium Service Provider för sitt långvariga och felfria arbete, hanterar underhåll och reparationer.

“Bekymmersfri IT” kallar vi vårt paket med utvalda och marknadsledande tredjepartstjänster, där kunden kan erhålla en förkonfigurerad iPhone, iPad och/eller Mac anpassad efter sin yrkesroll i bolaget. Apple-enheter som finansieras genom hyravtal till företag, där allriskförsäkring ingår med låg självrisk.

Vår väl utbyggda skolsektion hjälper skolor att införa och avnända datorer och iPad som digitala verktyg i undervisningen, med bibehållen kontroll över pedagogik och vardagsrutiner.

Besök vårt showroom för personlig rådgivning, eller låt oss komma till ditt företag eller din skola och berätta.

Företagsidé

Säker och stabil IT-miljö kräver en kombination av åtgärder.

Efter många års erfarenhet och utvärdering konstaterar vi att mest uppskattat bland våra kunder är att hyra sin IT (försäkring ingår). Då kan vi följa upp funktionerna och se till att enheterna uppgraderas. Behöver de repareras prioriteras de i vår verkstad. Filmen berättar hur det fungerar. 

 

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla
Kullander kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider