Kullander butik

Engagerad personal i fantastisk lokal!

I vårt showroom hittar du Apples fulla sortiment samt en hel värld av tillbehör.

Vi tar hand om dig

För att du ska känna dig helt trygg i ditt val av Apple-enhet, som för många är det primära arbetsverktyget, så har vi ett showroom du kan besöka. Här kan du testa dig fram i ett stort urval av hårdvara och mjukvara, se om det är en Mac eller iPad som passar bäst för ditt arbetssätt och iPhone och Apple Watch tillsammans med ett par AirPods för träningspassen. Hitta alla lämpliga tillbehör så att din arbetsstation blir komplett.

Du möts av professionell, välutbildad personal som gör sitt yttersta för att ta hand om och guida dig till rätt produkter och lösningar åt ditt företag. Som Apple Premium Reseller ställs vi inför höga kunskapskrav så att vi med säkerhet kan konsultera dig med rätt hårdvara och mjukvara. Genom aktivt samarbete med tillverkare följer vi produktutvecklingen och de senaste systemfrågorna så att vi vet vilka program som fungerar till vad och hur.

Få hjälp med finansiering och hyra på plats, du får också vägledning till rätt tjänster som ditt företag behöver som molnlagring, virusskydd, Microsoft 365 och mycket annat.

Hitta till vårt Apple-showroom i Malmö

Det är genom vårt showroom som du checkar in dina enheter till serviceverkstaden. En tekniker möter dig för bäst förutsättningar inför en eventuell reparation.

Varmt välkommen, klicka för att se karta och öppettider.

Lämna gärna ett omdöme

För oss är kundupplevelsen det viktigaste i vår leverans. Vi försöker ständigt förbättra den genom utbildningar, certifieringar och framför allt bemötande, men nu vill vi höra din uppfattning. Vi skulle därför bli glada om du har lust att skriva några rader om oss bland recensionerna på Google (Google-konto krävs)