Showroom

I vår butik hittar du Apples fulla sortiment samt en hel värld av tillbehör.

Engagerad personal i fantastisk lokal!

Vi tar hand om dig

I vårt Apple-showroom i Malmö möts du av professionellt välutbildad personal som gör sitt yttersta för att ta hand om dig och hitta rätt arbetsverktyg och lösningar för ditt företag.

Som Apple Premium Reseller är vi experter på Apples produkter, men även tjänster och mjukvara som du behöver i jobbet.

Vi har bred erfarenhet och kompetens inom foto, video, illustration, musikproduktion och många andra områden som säkerställer prestandan i hårdvaran för ditt ändamål.

Genom aktivt samarbete med tillverkare följer vi produktutvecklingen och de senaste systemfrågorna så att vi vet vilka program som fungerar till vad och hur.

Du får hjälp med finansiering och hyra direkt i butiken, med vägledning kring tjänster vi erbjuder som ditt företag behöver: molnlagring, virusskydd, Microsoft 365 och mycket annat.

Hitta till vårt Apple-showroom i Malmö

Det är genom vårt showroom som du checkar in dina enheter till serviceverkstaden. Du som kund kan känna dig trygg med personalen på Kullander. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, genom att släppa in ett begränsat antal kunder åt gången om sällskap en och en.

Varmt välkommen, klicka för att se karta och öppettider.

 

Lämna gärna ett omdöme

För oss är kundupplevelsen det viktigaste i vår leverans. Vi försöker ständigt förbättra den genom utbildningar, certifieringar och framför allt bemötande, men nu vill vi höra din uppfattning. Vi skulle därför bli glada om du har lust att skriva några rader om oss bland recensionerna på Google (Google-konto krävs)

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla
Kullander kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider