Showroom

I vår butik hittar du Apples fulla sortiment samt en hel värld av tillbehör.

Engagerad personal i fantastisk lokal!

Vi tar hand om dig

I vårt showroom möts du av professionellt välutbildad personal som gör sitt yttersta för att hitta bra helhetslösningar åt dig som kund.

Som Apple Premium Reseller är vi självklart experter på Apples produkter, men även tjänster och mjukvara som passar till.

Butikspersonalen har en bred erfarenhet med kompetens inom foto, video, illustration, musikproduktion och många andra områden.

Vi jobbar aktivt med tillverkare och följer produktutvecklingen. Vi följer de senaste systemfrågorna och vet vilka program som fungerar till vad och hur.

Du får hjälp med finansiering och hyra direkt i butiken, med vägledning kring de tjänster vi erbjuder och som ditt företag behöver: molnlagring, virusskydd, Office 365 och mycket annat.

Vi tar hand om enheter som behöver service i vår verkstad. Vi har konsulter som kan hjälpa dig på kontoret eller hemma.

Du kan som kund känna dig trygg med Kullanders personal.

 

Lämna gärna ett omdöme

För oss är kundupplevelsen det viktigaste i vår leverans. Vi försöker ständigt förbättra den genom utbildningar, certifieringar och framför allt bemötande, men nu vill vi höra din uppfattning. Vi skulle därför bli glada om du har lust att skriva några rader om oss bland recensionerna på Google (Google-konto krävs)

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla till
kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider