fbpx

Jamf Connect

Effektivisera autentisering och användarhantering av Mac

Jamf Connect gör det möjligt för dig att organisera konton, grupper, lösenord, tillgång till företagsapplikationer och molntjänster på distans. En säker hantering av användaruppgifter och inställningar minskar belastningen på din IT-avdelning och dina medarbetare.

Jamf Connect och andra leverantörer av s k cloud-identity (användarkonton i molnet), som Okta och Microsoft Azure Active Directory, hjälper företag och verksamheter att bibehålla användarvänlighet på enheterna så att du inte begränsas trots alla lager av säkerhet.

Ge användare omedelbar tillgång till företagets gemensamma data i molnet. Oavsett Apple-enhet.

Jamf Connect gör det möjligt att tilldela användarkonton i molnet komplett säkerhetslösning med multi-faktor-autentisering:

Kontotilldelning (Account provisioning)

Jamf Connect gör det möjligt att knyta en enhet till en användare med individuella inställningar utan att behöva gå igenom ett Active Directory.

Användarhantering (Identity Management)

Att hålla konton och företagsinformation säkra är ett tufft jobb. Nu kan du ge dina IT-ansvariga möjlighet att hålla ett öga på företagets alla enheter, vilka som använder dem, varifrån och när så att både du och dina medarbetare kan känna er trygga med att alla enheter och företagets data är skyddade.

Synkronisering av lösenord (Password synchronization)

Oavsett om det är vid installation eller daglig användning så säkerställer Jamf Connect att ett användarkontos alla lösenord är synkroniserade, både i molnet och på enheten som används. När du byter lösenord uppdateras de överallt.

Visste du att?

#1

största säkerhetsrisken för verksamheter idag är stulna användaruppgifter

80%

av alla dataintrång sker med stulna eller på grund av svaga lösenord

<10%

eller mindre av ett företags budget avsätts för att åtgärda riskfyllda inloggningsuppgifter trots att mer än 80% av alla intrång sker den vägen

Eller prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive