fbpx

Jamf School

En intuitiv och kraftfull lösning

Pedagoger strävar efter att ge studenter och elever bästa förutsättningar för att ge sig ut i världen. Jamf School är speciellt framtaget för enhetshantering i skolan. Med ett intuitivt webbaserat gränssnitt är det enkelt att hantera och säkra alla Mac, iPad, iPhone och Apple TV-enheter. Det ger dig möjlighet att enkelt förbereda Apple-enheter på individnivå, som bästa digitala läromedel, så att du kan fokusera på uppgiften att lära ut.

App Request är en funktion som pedagoger kan använda för att begära åtkomst till appar i App Store och Jamf School Teacher. En ikon i instrumentpanelen (dashboard) visar status för de efterfrågade apparna så att du kan se när de är hämtade.

Du kan skapa konton och grupper för både användare och enheter som du lätt administrerar. Ta del av information som finns på enheterna och utför individuella tester och diagnostik.

Skräddarsydd MDM-lösning för din skola

Instrumentpanel (Dashboard)

Håll reda på hanterade enheter, användare och appar. Få tillgång till dem snabbt och enkelt för att identifiera och lösa problem.

Klassrum (Classroom Management)

Organisera klasser med ”drag-and-drop-teknik” där du kan skicka appar och innehåll till elever, samtidigt som du sätter upp begräsningar. Pedagoger kan begära åtkomst till appar från Jamf School, som de sedan kan dela med IT-avdelningen.

Profilering med iBeacon

Du kan aktivera automatisk tilldelning av profiler och uppgifter med iBeacon-teknologi. Studenter och elever kan få tillgång till material som hör till ämnet medan annat innehåll döljs.

Incident System

Du kan använda det integrerade ”Incident System” för att hålla reda på om en enhet skadats eller för att upptäcka andra problem.

Platsbaserad support

Ta dig an flera platser och skolor med enkelhet. Med s k ”location support” kan du hantera varje plats och dess uppkopplade enheter, användare och grupper separat och skicka ut profiler, appar mm från där du befinner dig.

Snabb access

Slipp påverkan av dåligt nätverk och Internetanslutning när alla i klassen behöver ladda ned samma fil samtidigt. Hämta filerna som används mest och av flest till en dedikerad enhet som sedan delar till övriga.

Eller prata med en av våra säljare

Jens Kullander

CEO

Glenn Jönhill

Sales Manager

Victoria Blixt

Sales Executive