iPad Air

Färgstark. Urstark. Fjäderlätt.

Superladdad med Apple M1-chippet. Skärmkamera med 12 MP, ultravidvinkel och funktionen Centrerat. Supersnabbt 5G.Se de särskilda villkoren. Finns i fem fantastiska färger.

Design och skärm

Skärmen är allt. Allt är vackert.

Uppslukas av allt du läser, tittar på eller skapar. Liquid Retina-skärmen på 10,9 tum innehåller avancerad teknik som True Tone, stort färgomfång (P3) och antireflexbehandling.Se de särskilda villkoren.

Lås upp, logga in och betala med Touch ID

Prestanda

M1. Snabbare än F1.

Tack vare det banbrytande Apple M1-chippet kan du jobba i flera appar samtidigt, skapa var du än är och spela spel på högsta nivå – med ett batteri som räcker hela dagen.Se de särskilda villkoren.

Upp till dubbelt så snabb grafik och upp till 60 procent snabbare processor jämfört med föregående generation

Kameror

Plåta. Skanna. Och ta huvudrollen.

Avancerade kameror fram och bak. Videosamtal blir mer naturliga med funktionen Centrerat. Du kan skanna in och notera i dokument. Uppleva förstärkt verklighet. Och skapa innehåll på ett snabbt och roligt sätt genom att filma och redigera direkt på iPad Air.

12 MP skärmkamera med ultravidvinkel och
funktionen Centrerat

12 MP vidvinkelkamera på baksidan som spelar in video i 4K

Uppkoppling

Streama och dela. I princip var som helst.

Streama filmer, spela multiplayer-spel och samarbeta med kollegorna via wifi 6 och 5G. Anslut hårddiskar, kameror och mycket annat via usb-c.

Supersnabb uppkoppling via wifi 6 och 5G

Tillbehör

Apple Pencil och Magic Keyboard. Gör dagen smidigare.

Rita, anteckna och notera i dokument och bilder med Apple Pencil. Skriv allt från mejl till noveller med Magic Keyboard och Smart Keyboard Folio.Se de särskilda villkoren.

Stöd för Apple Pencil (andra generationen)

iPadOS och appar

Enkelt att använda. Oändliga möjligheter.

Gör snabb­anteckningar i vilken app som helst. Se på film och tv tillsammans med vännerna via SharePlay. Kopiera text från bilder med Livetext. iPadOS 15 är kraftfullt, enkelt att använda och lika mångsidigt som iPad.

Upptäck det stora utbudet av appar i App Store, till exempel Microsoft Office och Swift PlaygroundsSe de särskilda villkoren.

Varför iPad

Inget är som en iPad.

Enkel att använda

Med iPad kan du göra allt på både kraftfulla och enkla sätt på den stora Multi-Touch-skärmen.

Kraftfull

Kör appar som Microsoft Office, Adobe Photoshop och grafikintensiva spel.Se de särskilda villkoren. iPad är redo för allt.

Bärbar

Otroligt tunn och lätt med en tålig design, snabbt wifi och mobildata samt ett batteri som räcker hela dagen.Se de särskilda villkoren.

Mångsidig

Den är ett anteckningsblock, en filmstudio, en skanner, ett mobilt kontor eller en målarduk – allt beroende på vad du behöver.

Jämför

Hitta den iPad som passar dig bäst.

 
iPad Pro 12,9 tum
iPad Pro 11 tum
iPad Air
iPad
iPad mini
Bilder
Finish
Överblick
Chip
Kapacitet
Kamera
Skärmkamera
Kontakt
Mobilnät
Kompatibilitet med Apple Pencil
Kompatibilitet med tangentbord

◊ Särskilda villkor

Mobilnät och trådlöst: Surfabonnemang krävs. 5G och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Kontakta din operatör eller besök apple.com/se/ipad/cellular för mer information om stöd för 5G och LTE.

Skärm: Skärmarna har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen på 12,9-tums iPad Pro 12,9 tum, skärmen på 11-tums iPad Pro är 11 tum, skärmen på iPad Air är 10,86 tum och skärmen på iPad mini är 8,3 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.

Ström och batteri: Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

Tillbehör: Tillbehör säljs separat.

App Store: Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.

Kapacitet: Det lediga utrymmet är mindre och varierar beroende på flera faktorer. En standardkonfiguration tar upp cirka 12–17 GB utrymme, inklusive iPadOS 15 med de senaste funktionerna och Apple-appar som kan tas bort. Apple-appar som kan tas bort tar upp cirka 4,5 GB lagringsutrymme och du kan ladda ner dem igen från App Store. Lagringskapaciteten kan ändras beroende på mjukvaruversion, inställningar och iPad-modell.

Apple Arcade: Apple Arcade kräver ett abonnemang.

Apple TV: Apple TV+ kräver ett abonnemang.

FaceTime: För FaceTime-samtal krävs att både den som ringer och den som svarar har en enhet med FaceTime samt wifi-anslutning. Möjligheten att använda tjänsten via mobilnät varierar med mobiloperatörens villkor. Dataavgifter kan tillkomma.

Tillgängliga funktioner: Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden. En fullständig översikt finns på apple.com/se/ios/feature-availability.