fbpx

MDM och EMM

Vad är MDM och EMM?

Har era användare allt de behöver? Program, åtkomst till nätverk, server, backup och filer ordentligt skyddade om ni skulle råka ut för en stöld? Med rätt verktyg spelar det mindre roll om ni har tre, 15, 500 eller 5 000 användare. De kan vara igång med allt som behövs på bara tio minuter – utan att dator, iPad eller telefon ens behöver packas upp innan den lämnas till medarbetaren. Lösningen heter enhetshantering eller MDM och EMM, Mobile device management, Enterprise mobility management

Driftsätt Mac, iPad och iPhone blixtsnabbt

Om du kombinerar Jamf Pro med Apples program för enhetsregistrering, behöver du inte ens röra produkterna för att anpassa dem för verksamheten och användarnas behov.

Dynamisk inventariehantering

Få full koll på vilken hårdvara och mjukvara som används inom företaget, för smidigare planering och bättre budgetkoll.

Minska riskerna och skydda tillgångar

Apples produkter kommer med kraftfulla säkerhetslösningar. Med Jamf Pro kan du försäkra dig om att de används överallt och att ingen slarvar med uppdateringar.

Hjälp användarna att göra mer

Med Self Service i Jamf Pro ger du användarna tillgång till program, tjänster, skrivare, underhållsrutiner och mycket annat. Allt on demand, så att de snabbt kan tillgodose behoven när de väl uppstår. Utan att behöva blanda in supportpersonal för de enklare uppgifterna.

En trygghet när något går snett

Ibland försvinner enheter och då är det skönt att veta att det finns backup och att innehållet är skyddat av kryptering och starka lösenord. Återstår bara att radera datorn eller telefonen så den blir obrukbar för utomstående.

Bygg ditt ekosystem

Dra maximal nytta av era program, sätt upp policies och scripts för att ytterligare anpassa enheterna för användarnas behov. Knyt ihop med företagets katalogtjänst och distribuera allt via molnet.