fbpx

Altitude Meetings brinner för att göra dina möten klokare och roligare

”Vi är mycket nöjda med Kullander som IT-partner. Alltid snabb service och mycket tillmötesgående och personliga. En trygg partner!”
– My Koskinen, Altitude Meetings

Altitude Meetings är proffs på att arrangera konferenser och möten åt företag och organisationer. De hjälper till att forma ditt innehåll och koncept, gärna med deras höga kunskap inom samhälls-, kultur- och hållbarhetsfrågor. De erbjuder också att projektleda workshops. Med lång erfarenhet av konferens- och kongressbranschen känner de till alla logistiska utmaningar men har även mötts av tekniska – här har Kullander varit till hjälp.

”Vid ett tillfälle crashade en av projektledarnas dator dagen innan ett stort event. Trots att detta hände på kvällen (efter ordinarie öppettider) hjälpte Kullander till och löste problemet – och räddade ett viktigt kundevent!”, säger My Koskinen som är projektledare.

Altitude Meetings storslagna lokaler på STUDIO Meetingpoint i Malmö visar upp företagets smarthet och goda smak, https://altitudemeetings.se/vara-tjanster/konferens-malmo/

Sedan en tid tillbaka driver de även Stadshallen i Lund.

”Vi behövde en IT-partner som var flexibla och nära tillhands”, fortsätter My.

Kullander förser Altitude Meetings med hårdvara, finansiering, molntjänster och support av Apple-enheter och Microsoft 365-tjänster.