Arbetsplats som tjänst

Framtidens IT redan idag

Världen förändras och med den våra vanor. För många företag handlar IT idag mycket om att navigera rätt och hitta nya arbetsmetoder som passar arbetsflödena. Flexibilitet och mobilitet är nyckelord när medarbetare både behöver och önskar jobba där det för stunden är mest lämpligt. Och att anpassa IT till dessa krav, så att tekniken stödjer affärsprocesserna. Här kan du lära dig mer om hur ditt företag kan implementera morgondagens IT redan idag, och på så vis höja både produktivitet och medarbetarnöjdhet.

Vad innebär arbetsplats som tjänst?

För både stora och små företag innebär IT betydande kostnader, både i form av inköp och underhåll. Allt fler upptäcker därför fördelarna med arbetsplats som tjänst, en helhetslösning som ger tillgång till enheter, tjänster, support och service till en förutbestämd månadskostnad. Det är ett bekymmersfritt och kostnadseffektivt sätt att hantera företagets IT-miljö, utan att kompromissa med säkerheten.

Läs hela inlägget 

Det mobila arbetssättet är vår nya standard

Covid-19 har påskyndat övergången till ett mer mobilt arbetssätt. Många har under våren blivit ombedda att arbeta från hemmakontoret, vilket medfört nya utmaningar och krav på bland annat säkerhet, ergonomi och självdisciplin. Är det mobila arbetssättet här för att stanna? Vi har gjort en trendspaning om hur vi arbetar i framtiden.

Läs hela inlägget 

Så kan det mobila arbetssättet förbättra affärsprocesserna

Att arbeta där man vill är inte längre en dröm eller utopi. Idag är det mobila arbetssättet både ett sätt att erbjuda medarbetarna frihet och flexibilitet och ett sätt att förbättra affärsprocesserna i företaget. Rätt implementerat kan det mobila arbetssättet öka effektiviteten och lönsamheten, samtidigt som arbetsgivarvarumärket stärks.

Läs hela inlägget

Vilken IT-service behöver ditt företag?

Datorer och mobiler är för många de primära arbetsredskapen. Men vad händer om din dator krånglar eller slutar fungera? För att undvika kostsamma avbrott är det viktigt att ditt företag har ett service level agreement (SLA) som möter behoven av fungerande IT. Låt oss dyka lite djupare i vad ett serviceavtal är och vad du bör tänka på när du väljer leverantör.

Läs hela inlägget 

Varför ska jag välja Teams på Mac?

De senaste åren har Microsoft och Apple gått från konkurrenter till samarbetspartners. Tillsammans utgör de den perfekta kombinationen av välfungerande hårdvara och användarvänlig mjukvara. Du har säkert koll på Microsoft Teams alla fördelar som mötesprogram, men visste du att Teams kan bli ditt bästa arbetsverktyg? Här är några skäl till att Teams och Apple ger dig marknadens smidigaste arbetsplats och ökar produktiviteten både på kontoret och när du är på språng.

New call-to-action

Apple i företaget

Ta kontroll över enheterna – ökad produktivitet med mindre administration. 

Läs mer om våra tjänster för Apple i företaget