Karriär

Kullander AB är inne i en expansiv fas

Nu har du hamnat på vår karriärsida!

Vill du arbeta på ett spännande IT-konsultföretag där Apple Management och IT-infrastruktur är i fokus? Då kan du vara precis den vi söker.

Kullander AB är inne i en expansiv fas, där vår konsultaffär växer snabbt och målmedvetet i takt med att allt fler använder Apples produkter på företagsmarknaden. Vi har i dagsläget två kontor i Malmö, och tittar på expansion i fler städer.

Vårt Apple Management-koncept växer, och begrepp som employees choice, BYOD (bring your own device), CYOD (choose your own device) tillhör vår vardag. Vi hjälper företag, skola och kommun att etablera förutsättningar i deras IT för att kunna välkomna nya rekryter & kompetenser genom att stödja fritt val av plattform (fritt val av arbetsverktyg i dator, surfplatta eller telefon) för nästkommande anställning.

Vi arbetar med marknadsledande varumärken: Apple, Jamf PRO, Cisco Meraki, Microsoft 365 m fl. Våra projekt och åtaganden är långsiktiga, som IT-beställare skall man kunna känna trygghet när man anlitar oss. Vi arbetar individuellt och i grupp, här har du stora möjligheter att utvecklas tillsammans med kolleger som tillhör eliten inom sina kompetensområden. Kamratanda, genomtänkta värdegrunder, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag är en naturlig del av vardagen som anställd hos oss. Våra konsulter certifieras kontinuerligt i sina kompetenser. Låter det spännande tar vi gärna emot ditt CV!

Spontanansökan

Du är välkommen att spontanansöka till oss. Skicka personligt brev och CV till kundtjanst

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla
Kullander kundtjanst

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag kl 09-17
(lunchstängt kl 12-13)
Avvikande öppettider